• 1. Uusi haku
  • 2. Valitse tuote
  • 3. Henkilötiedot
  • 4. Maksaminen
  • 5. Maksun vahvistus
<< Uusi haku

5/5 Valitse tuote

Meikäläisen kuntokartoitus

Vaihda tulopäivä

Syötä alennuskoodi

Uusi haku >>

Valitse tuote

  • Esittely
  • Testi
  • Ohjelma
  • Info

Meikäläisen kuntokartoituspäivä 2019

kuntotesti

14. joulukuuta 2019

Hinta: 75 € / hlö

Varaa
Esittely

Meikäläisen kuntokartoituspäivä 2019

kuntotesti

Meikäläisen kuntokartoitukseen ovat tervetulleita kuntoiluporukat, treenikaverit, pariskunnat, terveysliikkujat ja yksittäiset kuntoilijat. 

Meikäläisen kuntokartoitus sisältää testipaketin, josta saat monipuolisesti tietoa omasta terveydentilasta ja suorituskyvystä. Kisakallion viihtyisä ja rauhallinen testaushuone, ajanmukainen testausvälineistö sekä ammattitaitoiset testaajat takaavat turvallisen ja laadukkaan testauspalvelun.

HUOM! Kuntokartoitusta edeltävänä tai samana päivänä tehtävät varaukset, ole suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme p. 019-31511

Testi

Testi

Kuntotesti konkretisoi keuhkojen, sydämen ja lihasten kunnon merkityksen jaksamiselle. Tavoitteena terveysliikkujalla on terveyden ja hyvinvoinnin kohentaminen. Kuntoliikkuja asettaa tavoitteita hapenottokyvyn kohenemiselle. Hyvässä fyysisessä kunnossa jaksaa paremmin töissä, harrastuksissa ja vapaa- ajalla.

Kartoitus ja sen perusteella tehtävä kunto-ohjelma avaa sinulle uuden lehden monipuoliseen ja turvalliseen liikkumiseen!

Ohjelma

Ohjelma

Testiryhmässä on 8 henkilöä kerrallaan. Noin 1,5 tuntia kestävä kuntotesti aloitetaan Inbody kehonkoostumusanalyysillä jonka jälkeen on vuorossa kestävyyskunnon kartoitus 12 minuutin polkupyöräergometritestillä. Polkupyöräergotestissä poljetaan jokaisen yksilöllisellä, iän ja harrastuksen mukaisella vastuksella. Pyörissämme on Shimanon lukkopolkimet.

Lopuksi käydään tulokset läpi selkeällä palauteluennolla jossa saat mukaasi kirjallisen testipalautteen ja henkilökohtaiset harjoitusohjeet.

Info

Info

Testi maksaa kuntokartoituspäivinä 75 €/hlö. Yksillölliset testausajat ovat sovittavissa erikseen hintaan 95€/hlö. 

Halutessasi voit erikseen sopimalla testata myös lihaskuntosi ja liikkuvuutesi. Nämä testit eivät kuulu peruspakettiin.

HUOM! Ethän pukeudu tekniseen paitaan! Se aiheuttaa vääristymiä sähköisissä elektrodeissa, joilla mitataan sykettä. Normaali puuvillainen t-paita on paras vaihtoehto.