• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

Leirit ja lomat

joulukuu 2017

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 1. 2. 3.
4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
11. 12. 13. 14. 15. 16. 17.
18. 19. 20. 21. 22. 23. 24.
25. 26. 27. 28. 29. 30. 31.
Katja Volkovan
X

Katja Volkovan

Alkaa
27.12.2017
Päättyy
28.12.2017

Vietä vuoden huikein voimisteluleiri Kisakalliossa!

Leirin ohjelmassa on mm. monipuolista perusvoimistelua ja välinetekniikkaa sekä oheisharjoittelua Kisakallion huippuolosuhteissa. Lisäksi leirillä pureudutaan Katjan johdolla mm. siihen, millaisia asioita nuorten voimistelijoiden pitää ottaa harjoittelussaan huomioon koulunkäynnin sekä omien unelmien rinnalla. Leiri on suunnattu 10–14-vuotiaille rytmisen voimistelijoille. 

Varaa leiripaikka vaikka joulupukin konttiin perheenne voimistelijalle! 

Leirin hinta: 120 €/henkilö, sisältäen majoituksen täysihoidolla, valmennuksen ja yövalvonnan.

Katso Leiriesite TÄSTÄ

Lisätietoja >> Varaa

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

China day, Moovit! - kick Off ja ministeri Berner avaamassa kevyen liikenteen väylän 18.9.2017
Kisakalliossa SUPERviikko

China day, Moovit! - kick Off ja ministeri Berner avaamassa kevyen liikenteen väylän

Kisakalliossa on menoa ja meininkiä lähes aina, mutta tästä viikosta on muodostunut varsinainen superviikko liikuntataitojen opettamisen ja valmentamisen, koulutusviennin ja liikunnalle edullisen yhteiskunnallisen vaikuttamisen suhteen

CHINA DAY Keskiviikkona Muijalan koulussa 20.9. klo 10-13

Liittyen Kisakallion aktiivisuuteen koulutusviennin saralla, Lohjalla Muijalan koulussa on meneillään kiinalaisten ensimmäinen Finnish PopUp School leirikoulu, jonka puitteissa 20 kiinalaislapsen ryhmä käy neljä viikkoa suomalaista koulua. Osa opetuksesta tapahtuu Muijalan koulussa, osa Kisakalliossa yhdessä Muijalan koulun kummiluokan kanssa. Neljän viikon aikana keskitytään koulun ohella myös uusien liikuntataitojen ja mm talviurheilulajien opetteluun.

MUUVIT! -kick off Kisakalliossa Torstaina 21.9. klo 9-14  

Päätössanat  Opetus- ja kulttuuriministeriön liikunnan vastuualueen johtaja Tiina Kivisaari, paikalla myös Muuvit!-kummiurheilijat Riikka Lehtonen ja Taru Lahti-Liukkonen.
 
Lohjan sivistystoimi, Kisakallion Urheiluopisto ja Muuvit Health and Learning järjestävät yhteistyössä torstaina 21.9. Kisakalliossa 150 lohjalaisen koululaisen kanssa tapahtuman joka on alku kaikkien lohjalaisten koulujen kanssa alkavaan Muuvit! -liikkumistaitojen kehittämisen projektiin seikkailun merkeissä. Paikalla ovat myös tapahtumat kummiurheilijat, beachvolley ammattilaiset Riikka Lehtonen ja Taru Lahti-Liukkonen. 
 
Tervetuloa tutustumaan nykyaikaiseen ja motivoivaan tapaan integroida eri aiheita laaja-alaisiksi opintokokonaisuuksiksi liikunnan siivittämänä. Tapahtuman päätössanat lausuu klo 14.00 on paikalla myös Opetus- ja kulttuuriministeriön liikunnan vastuualueen johtaja Tiina Kivisaari.

Muuvit-sivusto

KEVYEN LIIKENTEEN VÄYLÄN AVAJAISET Kisakalliossa Perjantaina 22.9. klo 14.30 - Avaamassa liikenneministeri Anne Berner

Lahjana 100-vuotiaalle Suomelle Kisakallio ja Lohjan kaupunki ovat  rakennuttaneet yhdessä loppuun kevyen liikenteen väylän ABC-liikenneasemalta Kisakallioon. Uuden osuuden pituus on vajaa kolme kilometriä. Uuden väylän käyttöönottoa juhlitaan perjantaina 22.9. alkaen klo 14.30. 
 
Kevyen liikenteen väylän avaa käyttöön liikenne ministeri Anne Berner. Kisakallion liikuntaneuvojaopiskelijat ja Roution koulun oppilaat juhlistavat käyttöönottoa Turvallisesti ja taivasti kevyen liikenteen väylällä - tapahtumalla. Pyörätie on Kisakallion ja Lohjan lahja 100-vuotiaalle Suomelle. Tervetuloa mukaan avajaisiin.