• Kisakalliossa

    Tapahtuu

Varaa nyt

1. Tarkenna

1. Ota yhteyttä

3. Jalkapallokentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Haluamme varmistua että tekonurmikentän kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jalkapallokentän varaukset ja tiedustelut:

Elina Kaukojärvi, avainasiakasvastaava

+358445846518

1. Ota yhteyttä

3. Padel-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Padel-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

3. Tennis-kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Tennis-kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Ota yhteyttä

Jäähallin varaaminen onnistuu vain puhelimitse,
koska haluamme varmistua että halli on miehitetty ja kaikki palvelut (alkuverryttelytilat, pukukopit, lajisi vaatima kalusto) ovat käytössäsi.

Jäähallin varaukset ja tiedustelut:

Jenni Korhonen, avainasiakasvastaava

+358 44 584 9122

1. Ota yhteyttä

3. Beach volley -kentän varaaminen onnistuu vain puhelimitse. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluumme, niin katsotaan ensimmäinen sinulle sopiva vapaa aika!

Beach volley -kentän varaukset ja tiedustelut:

Kisakallion vastaanotto

(019) 31511

1. Valitse saapumispäivä

Valittuna:
Valitse saapumispäivä
Hakutuloksia (0 kpl)
Vapaana
Valittuna
<< Uusi haku

Tapahtumakalenteri

Tapahtumatyypit

Voit suodattaa tapahtumia valitsemalla yhden tai useamman tapahtumatyypin. Saat lisätietoa tapahtumasta klikkaamalla sitä kalenterissa.

kesäkuu 2019

ma ti ke to pe la su
27. 28. 29. 30. 31. 1. 2.
3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
17. 18. 19. 20. 21. 22. 23.
24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.

Kisakallio tiedottaa

Ajankohtaista

Assist Centerin toiminta käyntiin vauhdilla 11.1.2019
Juniorivalmennusverkosto on ensimmäinen iso projekti

Assist Centerin toiminta käyntiin vauhdilla

Kisakallion ja Koripalloliiton yhteinen koripallon osaamiskeskus Assist Center on aloittanut toimintansa. Assist Centerin tehtävä on kehittää suomalaista koripalloa tutkimuksen ja koulutuksen avulla. Assist Centerin avajaisia vietettiin työn merkeissä Kisakalliossa 11.1. koripallon nuorisovalmennusseminaarin alussa.

Koripallon osaamiskeskuksen avajaiset lämmittävät Kisakallion rehtori Asko Härkösen mieltä, koska tämä on juuri sellaista kehitystyötä, jota hän haluaa nuorten urheilijoiden ja heidän valmentajiensa hyväksi tehtävän.

– Assist Center tuo tiedolla johtamisen mallia valmennukseen. Olen tästä kehityksestä iloinen. On myös erityisen tyytyväinen siihen, että Assist Centerin johtajaksi saatiin Jyri Lohikoski, joka on tavoitteellinen ja määrätietoinen huippuosaaja.

Assist Centerin ensimmäinen isompi hanke on juniorivalmennusverkosto, jonka Jyri Lohikoski toteaa osuvan tärkeään kohtaa nuoren urheilijan polulla.

– Juniorivalmennusverkoston toiminta kohdistuu 10-15 -vuotiaiden valmennukseen, joka on ollut tähän mennessä vähemmän huomiota saanut, mutta äärimmäisen tärkeä ikäryhmä. Juniorivalmennusverkosto on silti vain osa Assist Centerin toimintaa. Sen lisäksi teemme ja koordinoimme tutkimustyötä, kehitämme suomalaista valmennusosaamista ja valmentajien täydennyskoulutusta, tuotamme erilaisia koulutusmateriaaleja sekä julkaisemme säännöllisesti aiheeseen liittyvää podcastia, Lohikoski kertoo.

Assist Centerin ensimmäinen podcast on julkaistu ja löytyy kisakallio.fi sivuilta, Assist Centerin alta. Ensimmäisessä podcastissa Assist Centerin johtaja Jyri Lohikoski haastattelee Kisakallion rehtori Asko Härköstä. LInkki podcastiin

Linkki Assist Centerin podcast kanavalle

Mikä on Assist Center?

Assist Center Kisakallion sivuilla