Takaisin uutisiin

Julkaistu 08.12.2022

Kisakallion Urheiluopiston ja Pajulahden ammatilliset koulutukset yhdistyvät 1.1.2023

​​​​​​​Uusi koulutuksen järjestäjä on Kolmen kampuksen urheiluopisto oy, jonka omistavat Kisakalliosäätiö ja Valtakunnallinen valmennus- ja liikuntakeskus oy (Pajulahti). Kolmen Kampuksen Urheiluopisto on Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistojen ammatillisten koulutusten yhteenliittymä, jonka tehtävänä on järjestää ammatillista liikunta-alan koulutusta.

Uusi koulutuksen järjestäjä on Kolmen kampuksen urheiluopisto oy, jonka omistavat Kisakalliosäätiö ja Valtakunnallinen valmennus- ja liikuntakeskus oy (Pajulahti). Kolmen Kampuksen Urheiluopisto on Kisakallion ja Pajulahden urheiluopistojen ammatillisten koulutusten yhteenliittymä, jonka tehtävänä on järjestää ammatillista liikunta-alan koulutusta. Kolmen kampuksen urheiluopisto on Suomen suurin liikunta-alan ammatillista koulutusta tarjoava oppilaitos. Uuden oppilaitoksen verkkosivuille pääsee suoraan www.urheiluopisto3k.fi tai Kisakallion sivustolta koulutus-valikosta.

Opiskelijan arki jatkuu 
Opiskelijan näkökulmasta jo opiskelijaksi valittujen opiskelijoiden opiskelun arki ei muutu. Yhdistyminen mahdollistaa opiskelijoillemme monipuolisuutta ja uusia mahdollisuuksia opiskella. Muutokset tulevat koskemaan Wilman tunnuksia ja käyttöä. Tästä toimintaohjeet ovat tässä viestissä.

Yhteishaku
Keväällä yhteishaussa hakeutuville sen sijaan tulee muutoksia. Uusi hakukohde on Kolmen kampuksen urheiluopisto, jolla on kolme toimipistettä. Liikunnanohjauksen perustutkintoon voi yhteishaussa hakeutua edelleen Liikuntakeskus Pajulahteen tai Kisakallion Urheiluopistoon. Uutena vaihtoehtona on hakeutua opiskelemaan Helsinkiin, jolloin opiskelua toteutetaan opiskelusuunnitelman mukaisesti Helsingissä, Kisakalliossa Lohjalla sekä Pajulahdessa Lahdessa.

Wilman osoite muuttuu 
Kisakallion ja Pajulahden Wilma-ohjelmistot yhdistyvät joulukuussa. Muutoksen myötä Wilmoissa on käyttökatko 7.-9.12. Wilma on jälleen käytössä 10.12., mutta uudessa osoitteessa https://urheiluopisto3k.inschool.fi Wilmaa käytetään kuitenkin vanhoilla tunnuksilla. Tunnukset vaihtuvat hiukan myöhemmin. Uudet tunnukset lähetetään Wilma-viestinä ennen joulua ja ne otetaan käyttöön vuoden vaihteessa.

Takaisin uutisiin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: