Takaisin uutisiin

Julkaistu 29.09.2022

Haemme ammatillista erityisopettajaa

Erityisopettajan työtehtävät koostuvat liikunnanohjauksen perustutkinnon opiskelijoiden opetus-, ohjaus- ja kasvatustehtävistä, erityisen tuen tarpeen arvioinnista ja tukitoimien suunnittelusta, opettajien tukemisesta sekä muista sovituista tehtävistä.

Kisakallion Urheiluopisto etsii ammatillista erityisopettajaa. Työt alkavat 24.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen 30.6.2023 saakka. 

Työtehtävät koostuvat liikunnanohjauksen perustutkinnon opiskelijoiden opetus-, ohjaus- ja kasvatustehtävistä, erityisen tuen tarpeen arvioinnista ja tukitoimien suunnittelusta, opettajien tukemisesta sekä muista sovituista tehtävistä. Työtehtävät sijoittuvat pääosin Kisakallion kampukselle Lohjalle, sovitusti tehtäviä voi olla myös muualla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä innostuneessa asiantuntijatiimissä ja kouluttaa tulevia liikunta-alan ammattilaisia. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivotaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa, ammatillisen erityisopettajan pätevyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä halua toimia kasvatustehtävissä nuorten parissa. 

Palkkaus ja työehdot yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan.

Kisakalliosäätiön ja Liikuntakeskus Pajulahden ammatilliset koulutukset yhdistyvät 1.1.2023 alkaen Kolmen kampuksen urheiluopistoksi, joka järjestää ammatillista koulutusta Lohjalla, Helsingissä ja Lahdessa. 

Hakuaika 12.10.2022 saakka.

Hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse:
pauliina.hyvonen@kisakallio.fi 

Lisätiedot:

Vs rehtori Pauliina Hyvönen
044-7716997

Takaisin uutisiin