Haaveena Sportti Ammatti?

On päämääränäsi sitten musta pilli, valmennus, oma kuntosali tai vaikka käytännön liikunnanohjaustehtävät, tarjoaa Kisakallio asiantuntevat eväät liikunnan ja urheilun mielenkiintoisiin ammatteihin.

Liikunnanohjauksen perustutkinto LPT antaa liikuntaneuvojan pätevyyden. Koulutus on tarkoitettu kaikille sporttikärpäsen puremille, joilla on takataskussa vähintään peruskoulun oppimäärä.

Liikunnanohjauksen perustutkinto LPT oppisopimuksella
Oppisopimuskoulutus on määräaikaiseen työsuhteeseen perustuvaa ammatillista koulutusta, jota täydennetään Kisakalliossa järjestettävällä tietopuolisella koulutuksella. Tutkinto suoritetaan näyttötutkintoperusteisesti.

Liikunnan ammattitutkinto LAT on näyttötutkintojärjestelmään kuuluva ammatillinen aikuiskoulutus. Työssä, muussa käytännön elämässä sekä koulutuksessa hankittu ammattitaito osoitetaan tutkintotilaisuuksissa.  

Valmentajan Ammattitutkinto VAT on näyttötutkintojärjestelmään kuuluva ammatillinen aikuiskoulutus. Työssä, muussa käytännön elämässä sekä koulutuksessa hankittu ammattitaito osoitetaan tutkintotilaisuuksissa. Seuraava VAT käynnistyy syksyllä 2015.

Liikunnanohjauksen LOP peruskurssilla opiskelemaan reippaassa seurassa ja tutustumaan noin 40 eri urheilulajiin!

Kuntotestaajan täydennyskoulutus KTTK, Jääkiekkohuoltajan JHT täydennyskoulutus sekä muu ammatillinen lisä- ja täydennyskoulutus syventävät jo hankittuja tietoja ja taitoja, jossa monipuolinen oppimateriaali ja käytännönläheiset harjoitteet tukevat koulutusta.

 

Kisakallio LPT 2015 from Joonas Lehtinen on Vimeo.